Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness.Room With Food Available Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chahat Fast Food will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chahat Fast Food expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chahat Fast Food expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Chahat Fast Food expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tempu Stand, Gandhi Maidan, Ashok Rajpayh, Bakerganj, Patna.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chahat Fast Food expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more