Jobsiya Menu

Indian Cook

Location: , Jharkhand

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg, Tandoor | North Indian, Restaurant Experience

More info about this Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahakaal Hotels Restaurants will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahakaal Hotels Restaurants expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahakaal Hotels Restaurants expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mahakaal Hotels Restaurants expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gola, Ramgarh, Jharkhand.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahakaal Hotels Restaurants expects the candidate to work for the following hours: 06:00 till the rush is over
Apply Now