Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganesh dham will provide a salary in the range of 5000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganesh dham expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganesh dham expects the candidate to have the following skills: Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 140 rajender path shilp colony jhotwara.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ganesh dham expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more