Jobsiya Menu

Housekeeping Officer

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Marathahalli ORR

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Required Good Candidates For Feild Work And With Two Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Housekeeping Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Esteem Manpower solutions.

8. What are the timings of this job?
Ans. ESTEEM MANPOWER SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now