Jobsiya Menu

Housekeeping Helper

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Housekeeping Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahuja Corporation Pvt. Ltd., A-185, RIICO Prahladpura Industrial Area, Near Shivdaspura, Tonk Road, Jaipur, 302024 Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ahuja Corporation Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now