Jobsiya Menu

Housekeeping Helper

Location: Karnataka, Karnataka

Category: Housekeeping Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Maintaining The Cleanliness, Servicing Guest Rooms And Ensuring Guest Satisfaction.

More info about this Housekeeping Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Save Plus will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Save Plus expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Save Plus does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near By Kalidasa Rd, Vijayanagar 1st Stage, Vijayanagar, Mysuru, Karnataka NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Save Plus expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now