Jobsiya Menu

House Maid

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: 12th Pass Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mansarovar

Working Hours :
Full day

Additional Info
Take Care Of A Disabled Person. Cook N Clean Too. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about House Maid Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Personal will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Personal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Personal does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Personal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur 5/24 sfs.

8. What are the timings of this job?
Ans. Personal expects the candidate to work for the following hours: Full day.
Apply Now