Jobsiya Menu

Helper

Location: Kasan, Haryana

Category: Database Administrator

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Work In Production Line.

More info about this Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Superon pvt ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Superon pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Superon pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Superon pvt Ltd plot no 1+1 D section 4 imt manesar gurgaon haryana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Superon pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 06:00 am - 6:00pm | Monday to Friday
Apply Now