Jobsiya Menu

Head Cook

Location: , Madhya Pradesh

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. Head Chef

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Agriculture Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the candidate to have the following skills: Head chef.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vijay Nagar Scheme 78, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now