Jobsiya Menu

Head Cook

Location: Gujarat , Jetalpura

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Restaurant Experience

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Varietea Vadodara will provide a salary in the range of 23000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Varietea Vadodara expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Varietea Vadodara expects the candidate to have the following skills: Head chef, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Varietea Vadodara expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 103A, Alkapuri Rd, Sampatrao Colony, Jetalpur, Vadodara, Gujarat 382427.

8. What are the timings of this job?
Ans. Varietea Vadodara expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now