Jobsiya Menu

Hardware Network Technician

Location: Dobbaspet, Karnataka

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Designing And Installing Well-Functioning Computer Networks, Connections And Cabling.

More info about this Hardware Network Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fortune Systems will provide a salary in the range of 5000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fortune Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fortune Systems does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 646, 2nd Stg, 17 Cross, Cmh Road, Indiranagar, Indiranagar, Bengaluru, Karnataka 562111.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fortune Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now