Jobsiya Menu

Graphic Designer

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Creative Design Content Development:- Conceptualize And Create Engaging Visuals For Social Media, Marketing Campaigns, Websites, And Event Promotions.- Design Posters, Flyers, Digital Ads, Banners, And Other Promotional Materials In Alignment With The Brand'S Visual Identity.- Collaborate With The Marketing And Artist Management Teams To Under. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Animation

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Animation, Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B21,Vasundhara colony, tonk road,gopalpura road..

8. What are the timings of this job?
Ans. EMIAC technologies pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now