Jobsiya Menu

Graphic Designer

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ajmer Road

Working Hours :
+:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Illustrator, Photoshop

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Macro India Paper Products will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 105 heera nagar near DCM shosp, ajmer road jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Macro India Paper Products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now