Jobsiya Menu

Graphic Designer

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vaishali Nagar

Working Hours :
10.00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Position Overview: We Are Seeking A Creative And Detail-Oriented Graphic Designer To Join Our Dynamic Team. The Ideal Candidate Will Be Responsible For Creating Visually Appealing Designs That Effectively Communicate Our Brand Message And Enhance User Experience Across Various Platforms.Key Responsibilities:Develop And Design Graphics For Digital. Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Illustrator, Video Editing

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Middha Global Pvt. Ltd., Plot No - 40, Maa Karni nagar A, Panchywala Vaishali Nagar jaipur, Near Karni Palace.

8. What are the timings of this job?
Ans. Middha Global Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
Apply Now