Jobsiya Menu

Graphic Designer And Video Editor

Location: Pune, Maharashtra

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Hinjewadi

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Have To Design Images For Flyers, Banners, Images, Logo, Video Editing, Reels, Pamplate Design Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Video Editing

More info about Graphic Designer And Video Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yoddhaa Defence Institute will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Yoddhaa Defence Institute, Block-A2, Srk Solus, Marunji Village, Hinjawadi, Pimpri-Chinchwad, Marunji, Maharashtra 411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yoddhaa Defence Institute expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now