Jobsiya Menu

Gas Stove Technician

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Gas

More info about this Gas Stove Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LPG Gas Service will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to have the following skills: Gas.

6. How much experience is required for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-14, Amer Rd, Bajrang Colony, Govind Nagar, Jaipur, Rajasthan 302002.

8. What are the timings of this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now