Jobsiya Menu

Forklift Operator

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Aslali

Working Hours :
8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Electric Forklift Operation/Driver. Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Forklift Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wholesome Foods will provide a salary in the range of 18000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wholesome Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wholesome Foods does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Wholesome Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goblej, Kheda, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wholesome Foods expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now