Jobsiya Menu

Food Delivery

Location: Patna, Bihar

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Phulwari Sharif

Working Hours :
3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift

Additional Info
Join The Domino'S Delivery Team!Unlock Amazing Benefits Today!Are You Ready To Earn While You Deliverdont Miss This Golden Opportunity!Earn Up To 20,000/Month! Make 5,000 In Just One Week! Plus, Enjoy A Joining Bonus Of 500!Why Choose Domino'Sno Bike No Problem!No Petrol Expenses!Weekly Income Payouts!Free Medical Insurance. License

More info about Food Delivery Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JUBILANT FOODWORKS LIMITED will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JUBILANT FOODWORKS LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JUBILANT FOODWORKS LIMITED expects the candidate to have the following skills: License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HMT Layout - Domino's.

8. What are the timings of this job?
Ans. JUBILANT FOODWORKS LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift.
Apply Now