Jobsiya Menu

Food Delivery Boy

Location: Pune, Maharashtra

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 45000 - Rs. 60000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Pimpri

Working Hours :
Monday to Sunday

Additional Info
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike

More info about Food Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 45000 INR to 55000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Online telephonic.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Monday to Sunday
Apply Now