Jobsiya Menu

Fitter Helper

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Helper Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

1 - 2 Years of Experience

Location :

Muradnagar - Ghaziabad

Working Hours :

0+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Drilling, Tapping, Grinder. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fitter

More info about Fitter Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fitter.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Duhai industrial area muradnagar ghaziabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. Teleios Cnc India Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now