Jobsiya Menu

Field Surveyor|Part Time| R Radha Govind

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Admin Executive

Posted on: 2025/09/10

Apply on WorkIndia.in
Field Surveyor(Part Time)
R
Radha Govind Prakashan
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
24 hours ago
₹5T–₹6T a month
Part-time
Measure Land Features, Such As Depth And Shape, Based On Reference Points.

More info about this Field Surveyor(Part Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Radha Govind Prakashan will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Radha Govind Prakashan expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Radha Govind Prakashan does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jhotwara ,Jaipur 302012.

8. What are the timings of this job?
Ans. Radha Govind Prakashan expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now