3 hours ago
₹10T–₹20T a month
Full–time
We Want A House Maid Or Cook Who Can Stay In Our House. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg
More info about this Female Cook/Chef Live In Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RBD Still Waters will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RBD Still Waters expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RBD Still Waters expects the candidate to have the following skills: Non veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. RBD Still Waters expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: RBD Still Waters.
8. What are the timings of this job?
Ans. RBD Still Waters expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more