Jobsiya Menu

Fast Food Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mansarovar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Need Staff For Fast Food Cook.Candidate Experience In Making Pizza,Burger,Sandwich,Pasta,Chow Mein And Other Food Items. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience

More info about Fast Food Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Foam Flavour Cafe will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to have the following skills: Fast food, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S-25, Vijay Path, Ward 34, Opposite Legacy, Mansarovar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Foam Flavour Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now