Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg
More info about this Fast Food Cook Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tejas fast food will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tejas fast food expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tejas fast food expects the candidate to have the following skills: Fast food, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tejas fast food expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shadnagar rangareddy Telangana.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tejas fast food expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more