Jobsiya Menu

Factory Helper

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Labour/Helper Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Turbhe

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Working In Factory, Assisting Factory Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Factory Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bizelite Hr will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bizelite Hr expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bizelite Hr does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bizelite Hr expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Byculla, Near Mustafa Bazar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bizelite Hr expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now