Jobsiya Menu

English Lectuter

Location: Bangalore, Karnataka

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Magadi Road

Working Hours :
+:00 AM - 3:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Education Qualification Should Be M.A English, Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects, Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English

More info about English Lectuter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Embassy Public School PU College will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Embassy Public School PU College expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Embassy Public School PU College expects the candidate to have the following skills: English.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Embassy Public School PU College expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: Magadi Main Rd, Chikka, Gollarahatti, Bengaluru, Karnataka 560023.

8. What are the timings of this job?
Ans. Embassy Public School PU College expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 3:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now