Jobsiya Menu

Electrician

Location: Kanad, Madhya Pradesh

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair A Tradesperson Specializing In Electrical Wiring Of Buildings, Transmission Lines, Stationary Machines, And Related Equipment. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indore Electric Contractor will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indore Electric Contractor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indore Electric Contractor expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Indore Electric Contractor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 4+, DBS-1, Sector C, Slice 1, Part II, Vijay Nagar, Indore, Madhya Pradesh 452016.

8. What are the timings of this job?
Ans. Indore Electric Contractor expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now