Jobsiya Menu

Electrician

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: MIS Executive

Posted on: 2025/09/10

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S.r electric service will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S.r electric service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S.r electric service expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6 How much experience is required for this job?
Ans. S.r electric service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: P.n 6panch vihar colony, Badarna Rd, Harmada, Jaipur, Rajasthan 302013.

8. What are the timings of this job?
Ans. S.r electric service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now