Jobsiya Menu

Document Scanning (Office)

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12200 - Rs. 12400 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Teynampet

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Handle Support Functions Like Data Entry, Record Management, And Report Preparation. Ensure Efficient Documentation And Maintain Workflow Accuracy. Basic Excel | Skills Needed : Computer, Email

More info about Document Scanning (Office) Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DOCUSCAN will provide a salary in the range of 12200 INR to 12400 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DOCUSCAN expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DOCUSCAN expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shrinivas Towers, Door no 5Cenotaph Road, Teynampet, Chennai 600018.

8. What are the timings of this job?
Ans. DOCUSCAN expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now