Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kathwada
Working Hours :
+:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Oversee The Transportation And Delivery Of Goods While Ensuring Cost-Efficiency. Coordinate With Carriers, Warehouses, And Clients To Maintain Smooth Supply Chain Flow. Monitor Inventory Levels And Resolve Shipment Issues. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Dispatch Officer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zedex Orthocare Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zedex Orthocare Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zedex Orthocare Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Zedex Orthocare Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1 St floor Krishna corporation compound beside associated Chemical, near municipal labour quarters ,Memco fruit market road Memco Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zedex Orthocare Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Read more