Jobsiya Menu

Delivery Boy

Location: New Delhi, Delhi

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 43000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 10 - Noida

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Zepto Company M Job Hai Weekly Salary 8000 Hai Week M Ek Off Bhi Le Skte H Ap.3 Kilometre M Kitchen Items Deliver Karna H.Traning Store Pe Mil Jayega. Any Shift Ap Kaam Kar Skte Hai Id Bilkul Free M Banwaye Zepto Company M.

More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.K.INDUSTRIES will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.K.INDUSTRIES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.K.INDUSTRIES does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/1000, VINAY KHAND, GOMTI NAGAR, Lucknow, UttarPradesh, 201301.

8. What are the timings of this job?
Ans. M.K.INDUSTRIES expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now