Jobsiya Menu

Delivery Boy Blinkit

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 30000 - Rs. 51500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vivekanand Marg

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Blinkit Grocery Delivery Boy Hiringurgent Requirement For Grocery Delivery Boy In Blinkit Part Time -Full Time Both Available And Weekly Earning And Incentive Joining Bonus Available Part Time 5 To 6 Hours Monthly Earing- 18,000 To 22,000 Full Time 8 To + Hours Monthly Earing- 30,000 To 45,00010,00,000 Life Insurance 1,00,000 Medical Insurance Weekly Payout In Monday Joining Bonus 6500Bike Compulsory. Should Have : Bike

More info about Delivery Boy Blinkit Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubh Job Private Limited will provide a salary in the range of 30000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubh Job Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubh Job Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rewa new bus stand near metro hospital.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubh Job Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now