Jobsiya Menu

Data Entry Operator

Location: Pune, Maharashtra

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 13500 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bibwewadi

Working Hours :
+ hours shift

Additional Info
Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works. Skills Needed : Computer | 30 WPM Typing Speed

More info about Data Entry Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Right To Job will provide a salary in the range of 13500 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Right To Job expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Right To Job expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Right to job, pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Right To Job expects the candidate to work for the following hours: + hours shift.
Apply Now