Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mylapore
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
* Enter And Update Financial Transactions In Tally, Google Spreadsheets, And Excel.* Maintain And Ensure Daily Data Accuracy And Consistency Across Platforms.* Reconcile And Verify Financial Entries To Ensure Proper Accounting Records.* Organize And Categorize Financial Data For Easy Retrieval And Analysis.* Identify And Rectify Data Discrepancies. Skills Needed : Tally | Basic Excel
More info about Data Entry Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sathyam credit solution will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #104, Ganesha Towers,Dr. Radha Krishnan Salai, Mylapore, Chennai, Tamil Nadu600004.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sathyam credit solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more