Jobsiya Menu

Corel Draw Designer

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ulhasnagar

Working Hours :
11:00 am - +:00pm | Saturday to Thursday

Additional Info
Planning, Designing And Creating Layout On Corel Draw, Editing Images, Creating Logos, Brainstorm Creative Ideas. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw

More info about Corel Draw Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanam decor will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanam decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 8 and +, near nct school, opp godhani tiles, ulhasnagar 4.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanam decor expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - +:00pm | Saturday to Thursday.
Apply Now