Jobsiya Menu

Cook

Location: Agrtla,

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Desert, South Indian | Skills Needed : Chinese, Veg, Tandoor

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The cafe will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The cafe expects the candidate to have the following skills: Chinese, Desert, Fast food, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om sai electronics Main pipe line road near by aashram behta Loni ghaziabad up 201102.

8. What are the timings of this job?
Ans. The cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now