Jobsiya Menu

Cook

Location: Guwahati, Assam

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Tandoor | North Indian, Bakery, Desert, South Indian, Fast Food, Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naresh Radio LLP will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have the following skills: Bakery, Chinese, Continental, Desert, Fast food, Home cook experience, North indian, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ram Mandir 2nd Floor, opp Police Reserve, A. T. Road, Guwahati-781001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now