Jobsiya Menu

Cook

Location: Navelim, Goa

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Our Requirement Is All Rounder Cook. Food And Accommodation Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Colmar Beach Resort will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Colmar Beach Resort expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Colmar Beach Resort does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Colmar Beach Resort expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Beach, Colva Beach Rd, near Colva, Fatona, Colva, Goa 403505.

8. What are the timings of this job?
Ans. Colmar Beach Resort expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now