Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 22850 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Vidhyadhar Nagar
Working Hours :
As per work
Additional Info
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Non Veg, Chinese | North Indian, South Indian, Restaurant Experience
More info about Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K M Maheshwari will provide a salary in the range of 18000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K M Maheshwari expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K M Maheshwari expects the candidate to have the following skills: Chinese, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GAIL BHAWAN, SECTOR -6, VIDHYDHAR NAGAR, JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. K M Maheshwari expects the candidate to work for the following hours: As per work.
Read more