Jobsiya Menu

Cook | Chef

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Kanwar Nagar

Working Hours :
1 AM - 11 PM | Monday to sunday

Additional Info
Need A Perfect Chf For Tandoor Items Like Soya Chaap Paneer Tikka. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor

More info about Cook / Chef Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Games of taste will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Games of taste expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Games of taste expects the candidate to have the following skills: Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Games of taste expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kanwar nagar jaipur Rajasthan 302002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Games of taste expects the candidate to work for the following hours: 1 AM - 11 PM | Monday to sunday.
Apply Now