Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Pink City
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
We Need Staff For Making Pizza, Burger, Sandwich,Coffee And Other Food Items. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental
More info about Continental Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RCC Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RCC Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to have the following skills: Continental.
6. How much experience is required for this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2155, Gangori Bazar, Pink City, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. RCC Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more