Responsible For Planning,Researching, Writing And Analysing Content For Marketing Product Or Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Content Writer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ASR Techno will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ASR Techno expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ASR Techno does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ASR Techno expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sansthan Path, Jhalana Gram, Malviya Nagar, Jaipur, Rajasthan 302015.
8. What are the timings of this job?
Ans. ASR Techno expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more