As A Copy-Editor Or Proofreader You'Ll Ensure That Material Is Clear, Consistent, Complete And Credible, And That Text Is Well Written, Grammatically Correct And Accessible. You'Ll Take The Initial Material, Or The Copy, And Make It Ready For Publication. You'Ll Work On A Range Of Publications, Including: Books. Book, Magazine, Advertising | Skills Needed : Social Media
More info about this Content Writer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Advertising, Book, Magazine, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane, Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Target Publications Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more