Jobsiya Menu

Content Writer

Location: Maharashtra , Mumbai

Category: Content Writer Jobs

Posted on: 2025/09/10

Writing Captions, Taglines, Copy, For Product Promotions. Preparing Business Proposals For Clients. Writing News Narration Perform In Front Of Camera. Prepare Well-Structured Drafts Using Content Management Systems Promote Content On Social Media. Identify Customer Needs And Gaps In Our Content And Recommend New Topics.

More info about this Content Writer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A Mind N Brain Tech will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A Mind N Brain Tech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A Mind N Brain Tech does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No-K2, Udyog Bhavan 2,Unit F-3A, Anand Nagar MIDC, Nr.Hotel Nakshatra Residency, Addl.Ambernath - 421 506.

8. What are the timings of this job?
Ans. A Mind N Brain Tech expects the candidate to work for the following hours: 10.00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Apply Now