Jobsiya Menu

Content Marketing | Writing

Location: Jind, Haryana

Category: Content Writer Jobs

Posted on: 2025/09/10

Door To Door Marketing. Advertising

More info about this Content Marketing / Writing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dainik Jagran Newspaper will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dainik Jagran Newspaper expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dainik Jagran Newspaper expects the candidate to have the following skills: Advertising.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dainik Jagran newspaper old bus stand near drda market jind.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dainik Jagran Newspaper expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now