Jobsiya Menu

Computer Operator

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kodungaiyur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word, Internet Surfing

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anjana Green Land will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anjana Green Land expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anjana Green Land expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: anjana green land 116 kanarajar salai Chennai 600118 Near Vasanth co kolathur (Redhills Road).

8. What are the timings of this job?
Ans. Anjana Green Land expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now