Jobsiya Menu

Computer Operator

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Alwarpet

Working Hours :
10 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks. Speak To Customers Data Update In System. Skills Needed : Email, Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MYVA MOBILES will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MYVA MOBILES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MYVA MOBILES expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Alwarpet, 1st street, T NAGAR.

8. What are the timings of this job?
Ans. MYVA MOBILES expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now