Jobsiya Menu

Computer Operator

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Mogappair East

Working Hours :
10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing, Basic Excel | Skills Needed : Email, Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Travels will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 287, Block 3, Nakkeranan Salai, Mogappair East , Chennai - 600037.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Travels expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now