Jobsiya Menu

Commis Chef

Location: New Delhi, Delhi

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Greater Noida

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Chef Assistant. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Non Veg | Restaurant Experience

More info about Commis Chef Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Crostini Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Crostini Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Crostini Cafe expects the candidate to have the following skills: Continental, Non veg, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Crostini Cafe expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Greater Noida, Uttar Pradesh 201310.

8. What are the timings of this job?
Ans. Crostini Cafe expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
Apply Now