Jobsiya Menu

Chinese Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
New Sanganer Road

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food

More info about Chinese Cook Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajwada Cafe And Bakers will provide a salary in the range of 12000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajwada Cafe And Bakers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajwada Cafe And Bakers expects the candidate to have the following skills: Fast food.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rajwada Cafe And Bakers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sanganer, Jaipur Rajastan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajwada Cafe And Bakers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now